Teje

Een zachte botercrème, met een vleugje Scotch Whisky, in een melkchocoladen schaal.

 
 
 

Sasha

Een ovaaltje in witte chocolade, met een luchtige vulling, op smaak gebracht met koffie en Amaretto.

 
 
 

Ribbi

Twee op Rhum gelegde rozijnen, gecombineerd met een witte ganache in een melkchocoladen jasje.

 
 
 

Williams

Een peertje in melkchocolade, gevuld met een Poire Williams botercrème.

 
 
 

Atilla

'n Paardekop in fondantchocolade, gedecoreerd met melkchocolade en gevuld met hazelnotenpraliné die vermengd werd met nougat-dûr.

 
 
 

Napoleon

De hoed en de likeur verenigd in een fondantchocoladen praline. Gevuld met een ganache van Mandarine Napoléon.

 
 
 

Rina

Een met pistache geparfumeerde botercrème, in een witte praline.

 
 
 

Cuvet

Dit cupje in melkchocolade wordt opgevuld met een notencrème, en gedecoreerd met bresilienne-nootjes.

 
 
 

Doré

Vierkant en toch rond, dit mooie vormpje werd gedecoreerd met goudpoeder en gevuld met een gezouten caramel.

 
 
 

Moka

Een smeuïge koffieganache in een fondantchocoladen blokje, gedecoreerd met een koffieboon in melkchocolade.

 
 
 

Canada

Een huwelijk van hazelnotenpraliné en botercrème, in een fondantchocoladen blad. De gebrande hazelnoten zorgen voor een krokante toets.

 
 
 

Jockey

Een praline die - letterlijk - in je mond smelt, dit melk/fondant petje met hazelnotenpraliné.

 
 
 

Thee

Dit bloempje in melkchocolade wordt gevuld met een donkere ganache, geïnfuseerd met Earl Grey thee.

 
 
 

Romeo

Een lieflijk hartje in melkchocolade met een even zachte ganache van Marasquin.

 
 
 

Zebra

Een gesprayd rotsje van witte en melkchocolade, met een romige appelsienganache.

 
 
 

Advocaat

Een met room verzachte advocaatvulling in een schelpje van fondantchocolade.

 
 
 

Bijenkorfje

Bijenkorfje... honing... natuurlijk. Het bijenkorfje in witte chocolade vullen we met een donkere honingganache die we royaal pimpen met kaneel.

 
 
 

Hawaï

Een frisse blend van ananas en kokos, als ganache in een melkchocoladen driehoekje.

 
 
 

Salé

Combineer een notencrème met gecarameliseerde nootjes en fleur de sel. Maak er pralines mee in een schaal van blonde chocolade en je hebt een instant favoriet.

 
 
 

Diamant

Een diamantje in witte chocolade, donker gemarmerd voor nog meer glans, gevuld met een hazelnotenpraliné.

 
 
 

Samba

Hazelnotenpraliné, royaal vermengd met gemalen pailleté feuilletine, dit alles in een schaal van witte chocolade.

 
 
 

Ballotin

Een melkchocoladen "doosje" met daarin een heerlijk zachte caramelvulling.

 
 
 

Amaro

Een melkchocoladen rotsje met hazelnotenpraliné, krokant gemaakt door gepofte rijst.

 
 
 

Aloma

Zachte amandelpraliné in een fondantchocoladen kastanje.

 
 
 

Corfu

Een fondantchocoladen ballotin met een romige amandelpraliné, vermengd met goudgele honing.

 
 
 

Lutago

Een romige hazelnotenpraliné in een schaal van witte chocolade.

 
 
 

Juliette

Let op: dit is geen "sweet kiss"! De rode lippen hebben een vulling op basis van yoghurt, eerder zuur van smaak maar bijzonder fris. Eentje voor liefhebbers.

 
 
 

Banane

Een milde ganache van banaan in een jasje van fondantchocolade.

 
 
 

Luik

Deze vulling is een foodpairing van amandelen en peren: amandelpraliné en Luikse siroop. De peervorm in fondantchocolade past als gegoten.

 
 
 

Sarkara

Dit half bolletje met facetten mouleren we in blonde chocolade. Ook de ganachevulling is op basis van blonde chocolade.

 
 
 

Tosca

Een pittige botercrème koffie in een elegante melkchocoladen praline.

 
 
 

Sebastian

De (niet te zoete) botercrème wordt vermengd met echte cuberdonstroop. De vormen worden met bordeaux-rode cacaoboter gesprayd en daarna in melkchocolade gemouleerd.

 
 
 

Ben Hur

De moeder aller pralines. Een dun schijfje marsepein met daarop botercrème koffie en bovenaan een mooie walnoot. Dit smakelijk geheel wordt overgoten met witte chocolade.

 
 
 

King Kong

Praliné hoeft niet steeds van hazelnoten te worden gemaakt. Proef deze huisgemaakte praliné van licht gezouten pinda's. De schaal in fondantchocolade toont een ludieke print van een gorilla.

 
 
 

Maïz

Verrassend lekker. Voor de bereiding van deze pralines maken we verse popcorn en harde caramel. Deze vermengen we tot een heerlijke popcornvulling. Een speels gedecoreerde vorm in melkchocolade maakt het plaatje af.

 
 
 

Africain

Marsepein, op smaak gebracht met Rhum en een gekarameliseerde amandel, overgoten met melkchocolade. Decoratie met fondantchocolade.

 
 
 

Maragogype

Een fondantchocoladen rechthoekje met een interieur van marsepein, vermengd met koffie.

 
 
 

Kelly

Een ovaaltje in marsepein, met pistachesmaak. Vlak na het enroberen met fondantchocolade, decoreren we met een drietandsvork.

 
 
 

Chantal

Een schijfje van marsepein vermengd met gehakte sinaasschil, bloedappelsien en sinaaslikeur. Geënrobeerd met melkchocolade en gedecoreerd met fondantchocolade.

 
 
 

Brasil (wit)

Een zalige ganache van Rhum, overgoten met witte chocolade en gedecoreerd met een handgeschreven letter B in fondantchocolade.

 
 
 

Rio

De pure ganache van "Brasil" originechocolade maakt van deze praline een echt smaakbommetje. De geel-groene decoratie verwijst naar de Braziliaanse vlag.

 
 
 

Zeevruchten

Een assortiment van zeevruchtjes, in witte gemarmerde chocolade, gevuld met hazelnotenpraliné.

 

© 2023 Andes Chocolatier
Alle rechten voorbehouden

site by webwave